פורום חשבונאות ופיננסים-לקריאה בלבד

בהנהלת: המרכז הארצי ללימודים  |  מסר למנהל/ת הפורום
בפורום תוכלו להתייעץ ולקבל מענה לשאלות באשר לתנאי קבלה, לתיאור התעודה, למשך הלימודים, לתחומי הלימוד, לתקופת ההתמחות ולמידע רלוונטי אחר. אתם מוזמנים להשתתף ולשתף. לייעוץ טלפוני חינם חייגו עכשיו 03-5767671
 
​
המרכז הארצי ללימודים

המרכז הארצי לייעוץ והשמה ללימודים הוקם על מנת ללוות אותך ולסייע לך בקבלת אחת ההחלטות החשובות בחייך, שתשפיע על עתידך. המטרה המשותפת שלנו תוביל ותכוון אותך לעשות את הבחירה הנכונה והמותאמת לך אישית.

 
שלום רב, האם ישנה חשיבות למקום לימודי התואר בחשבונאות כלומר האם בראש סדר העדיפויות של המשרדים הגדולים עומד מקום הלימודים של הסטודנט.
שי | 13:20  28/09/08
יש עדיפות לבוגרי האוניברסיטאות השונות וגם לבוגרי המכללה למנהל. הרוב הגדול של המתמחים במשרדים הגדולים מגיע משם. אבל זה הכל תלוי בך, זה לא אומר שאם אתה בוגר במקום אחר אז אין לך סיכוי.
רו"ח שרבי איל | 15:05  28/09/08
ישנה חשיבות, לא ניתן להגיד שלא. אך לדעתי, חשוב לבחור מוסד גם על פי פרמטרים אחרים. אם תכנס למשרדים הגדולים אתה תראה שישנם סטודנטים מכל המוסדות.
סגור