איילת כהן | 14:00 06/01/08
שמי איילת לומדת באו"פ מזה שנה וחצי במסלול מדעי החברה בהתמקדות מדעי- ההתנהגות,בגלל שבאו"פ אין לימודי חטיבה /התמחות במשאבי אנוש ,רציתי לשאול האם זה רצוי ויכול לעזור לימודי תעודה בניהול מאשבי אנוש(לדו:מכללת רמת גן)שלימודי תעודה יש גם הכשרה עיונית+מעשית?אני מעוניינת לעסוק בתחום של משאבי אנוש,גיוס...
אשמח לחוות של מנהלת הפורום ולכול מי שיש לו ידע בתחום
בתודה מראש
מירב טוליאן | 09:48 07/01/08
שלום איילת
לאחר סיום תואר ראשון במדעי ההתנהגות/החברה ניתן להשתלב במגוון של ארגונים, החל מארגונים ייעוצים, משאבי אנוש וכוח אדם,ארגונים ממלכתיים,פרטיים,ארגונים חינוכיים וכו' .
אי לכך, השתלבותך בתחום משאבי אנוש וגיוס אפשרית גם בהיעדר התמחות במשאבי אנוש במסגרת התואר . מאחר ואת לומדת במסגרת האו"פ אני ממליצה לך לבדוק אופציה לשלב בקורסי הבחירה קורסים בתחום הניהול . לימודי התעודה יכולים להקנות לך כלים ולהעשיר את הידע שלך, אולם אינני יכולה להעיד שאכן זה מה שיעזור לך להיכנס לתחום. אני ממליצה לך לפנות לחברות השמה / כ"א בתחום ולבדוק את הדרישות .
בנוסף אשאיר לחברי הפורום לחוות דעתם בעניין .
בהצלחה
במכללה-ששם לומדים לימודי משאבי אנוש ומדעי ההתנהגות בשילוב חטיבה זו או אחרת,או ללמוד באוניברסיטה הפתוחה-שזה רק תיאורטי?מה באמת המעסיקים מעדיפים ,או חברות כוח האדם או כל אירגון ,להעסיק?