אני מתלבטת קשות מה ללמוד...
השאלה היא מה אפשר לעשות עם ביוכימיה ומדעי המזון? במה אפשר לעבוד?
אשמח לשמוע גם המלצות מאנשים שלומדים את המקצועות הנ"ל, איך הלימודים
תודה רבה
נמצאת בדיוק, אבל בדיוק באותה ההתלבטות...
תחילה נרשמתי למדעי התזונה וכבר הספקתי לשנות לביוכימיה ומדעי המזון. אשמח מאוד לדעת על אפשרויות העבודה, ובעיקר- מהו אופי העבודה, מה עושים בפועל, ופחות מהי כותרת התפקיד.
שלום,
סיימתי תואר ראשון בחוג ביוכימיה ומדעי המזון.
מסיימי תואר ראשון בחוג זה יכולים לעבוד כטכנולוגי מזון או בבקרת איכות במפעלי מזון. בנוסף לכך אפשר למצוא עבודה בתועמלנות לחברות תרופות.
בוגרי תואר בחוג תזונה יכולות להיות תזונאיות, יועצי תזונה ואולי גם תועמלנים בחברות כאילו ואחרות (כמובן זה נכון כשיש נסיון בקידום מחירות. זה נכון גם לבוגרי ביוכימיה ומדעי המזון).
מבחינת הקורסים יש גם הבדל: בתזונה יש דגש על פיזיולוגיה ובביוכימיה רמת הקושי במתמטיקה ופיזיקה היא גבוהה יותר.
ניתן לברר פרטים גם דרך האוניברסיטה ויושב ראש החוג.
מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה.