לפני כמעט שנתיים למדתי באוניברסיטה הפתוחה מס' קורסים חשבתי לעשות אפיק מעבר ואז כשנרשמתי ל-2 קורסים בהמשך אחד מהם במתימטיקה לא עמדתי בקצב הלימוד ולא הספקתי , גם לא ממש יצא לי להשקיע בלימוד מכמה סיבות אחרות , מה גם ששנה וחצי פלוס לא עבדתי גם מסיבה מסויימת והלימוד שהוא בעיקר לבד לא היה נראה לי . (למרות שאני אחת שהיה לה מוטיבציה ורצון עד לא מזמן בעקבות הנסיבות הנ"ל)
אז החלטתי לפרוש מהקורס . כעת החלטתי להיבחן שוב בפסיכו' , למרות שלפני שנה באוקטובר הייתי אמורה להיבחן אך נבצר ממני להגיע בזמן ולכן לא ניגשתי , אחרי זה לא חשבתי בכלל לגשת שוב וחיפשתי אלטרנטיבה אחרת , אבל לפני מס' ימים החלטתי לגשת באוקטובר כי למועד יולי לא הייתי מספיקה . לפני שבועיים חשבתי על לימודי כלכלה ובכל מקרה אני צריכה לשפר את הפסיכו' , אני גם חשבתי על מעבר לאחר שנה במכללה לאת"א , הבעיה שעם הנתונים שלי (לפחות פסיכו') לרופין אין לי אפשרות להתקבל , אני נבחנת באוקטובר . אני רוצה לציין ששיפרתי בגרות הרבה לפני מתימטיקה ואנגלית , רק שבאותו זמן בשאלון 007 לא נבחנתי וזה יכל להעלות את הממוצע אומנם לא בהרבה.
חשבתי גם לעשות מכינה אוניברסיטאית ייעודית בת"א , הייתי ביום הפתוח באפריל אבל אחרי מס' שבועות ירדתי מזה כי זה 9 חודשים וזה בזבוז זמן, את המכינה ההייתי עושה שנה שעברה אם הייתי מעוניינת בכך.
חשתי ללמוד כלכלה ופיסיקה דו חוגי באוני' ת"א , הייתה לי אפשרות להתקבל לפיסיקה אם היה לי בגרות או מכינה בדמת 5 יח' , אבל כרגע אני חושבת על כלכלה בעיקר כי השילוב ביניהם ממה שהבנתי לא מתאים.
אני לא יודעת איך להמשיך מפה,( אני עוד מעט בת 27 )
נ.ב המרכז האוניברסיטאי אריאל לא בא בחשבון בגלל המיקום הגיאוגרפי שלו.
בקי חיימוב | 19:06 21/06/11
שלום,
העלית כאן המון המון אפשרויות והתלבטויות. תוכלי למקד אותי בשאלה שלך?