פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

מאוכזבת בגדול!!!! | 17:29  13/04/08
אחרי שעברתי איבחון באדם מילוא, חשבתי שלפחות אני אצא עם תוצאות המבחנים ואדע מה הצדדים החזקים שלי... ואוכל לפחות עם זה להמשיך אבל כשבקשתי את תוצאות המבחנים בפגישה האחרונה ,אמרו לי שאני אצטרך לשלם 350 או יותר נוסף ל1000 ששילמתי , חשבתי שזו פשוט חוצפה גם לא יצאתי אם שום תוצאה פרקטית וגם לא קבלתי שום תוצאות מבחנים. עוגמת נפש ענקית עבורי.
אפרת יצחקי- רבינוביץ | 21:19  22/05/08
הי צר לי שיצאת מאוכזבת מהתהליך, השאלה מה היו ציפיותיך ומה הסיבה שלא הגעת לתוצאה ספציפית וקונקרטית. אני יודעת שהיועץ בהחלט מספק מידע על החוזקות והחולשות שלך כפי שבאו לידי ביטוי במבחנים, את אף יכולה לבקש דו"ח כתוב (בתשלום) או לחזור לשיחה עם היועץ ע"מ להבין טוב יותר את תוצאות היעוץ או תוצאות המבחנים. לעיתים לא ניתן להצביע ביעוץ על תחום עיסוק מאוד מוגדר ולעיתים יעוץ נועד רק לחזק ידע קודם ולא לחדש ושוב השאלה מה היו ציפיותיך מהיעוץ ועד כמה אכן היעוץ עשוי לענות עליהן???! בכל מקרה חבל שיצאת בתחושה כזאת ושמח לסייע לך דרך פורום זה.
סגור