פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

אמיר | 18:53  17/12/06
שלום מנסיון יש לי התאמה לתחומים שונים אלא שאני מתקשה מתוך כך להתמקד בנושא אחד כי הרבה דברים מעניינים אותי ומושכים אותי. אני מעדיף לדעת מהו בכל זאת התחום בו הכי כדאי לי להתמקצע כדי לפתח אותו כתחום העיסוק העיקרי שלי. לכן אני מעוניין לדעת היכן בדיוק ניתן לבצע מבדק שכזה של יום איבחון ומה היתרון שבו? אגב מה עלות איבחון שכזה? תוך כמה זמן מתקבלת ההערכה לגבי הנבדק ומהי מידת המהימנות של איבחון שכזה ע"פ דיווח של אנשים שכבר עברו איבחון? בתודה מראש אמיר
מיכל תירוש | 11:16  19/12/06
הי אמיר, אתה מתעניין בעצם בתהליך של ייעוץ והכוונה תעסוקתית, נושא שהתייחסתי אליו יותר מפעם אחת בפורום המקביל שנקרא בשם זה (היכנס לתחום של "למה אני מתאים" ותמצא שם קישור לפורום). לכן, אני מציעה שתבקר שם ותקרא את תשובותי בנושא זה. אני מאמינה שתמצא תשובה לרוב שאלותיך אם לא לכולן. אם עדיין תשאר ללא מענה, תוכל לשאול על הפרטים החסרים גם שם, ואשמח לענות. בברכה, מיכל
סגור