מיכל שלום!
לפני זמן לא רבפניתי לארגון עבודה כלשהו לצורך הגשת מועמדות לעבודה.
הפקידה של חברת ההשמה - עימה קשור הארגון - התקשרה אלי ולאחר ראיון טלפוני קצר הזמינה אותי לראיון פנים אל פנים כהגדרתה ונתנה לי להבין שאני מוזמן לראיון אישי עם פקידת ההשמה. לא נאמר לי כל דבר בשיחה על זימון ליום אבחון או מרכז הערכה.
כאשר הגעתי לחברת ההשמה (שבשמה לא אנקוב) הופתעתי: במקום היו נציגי ארגון העבודה, הוצגה לי שאלה מצבית הנוגעת לתפקידי לעתיד (בעוד שאני התכוננתי לשאלות מצביות השייכות לתפקידי בעבר) וכמובן נפלתי עוד לפני שלב הראיון האישי.
האם היה על פקידת ההשמה להודיעני מראש על האפשרות שהזימון הוא ליום אבחון ו/או למרכז הערכה?!
אעריך את תשובתך
בברכת חג שמח
אודי
מיכל תירוש | 17:16 20/12/06
הי אודי,
אכן, נשמע מצב לא נעים, ונראה לי שגם לא משהו שקורה הרבה. סוג של ביש מזל, לצערנו.
לגבי השאלה "האם היה על החברה/פקיד השמה לומר לך..."- למיטב ידיעתי אין כאן חוקים ולכן אין חובה להודיע. יחד עם זאת, זה כן משהו שמקובל. מה גם שהאינטרס של חברת ההשמה זהה לשלך- שניכם רוצים שתתקבל לתפקיד- לכן, בד"כ מקובל להכין אותך או לפחות לידע לקראת מה אתה עומד.
מאחר וזה המצב, נשמע לי שהיה כאן פשוט ביש מזל או עניין של חוסר הבנה, וזה כמובן מצער למדי.
הדבר היחיד שניתן לעשות מכאן זה להסיק להבא, שכאשר מזמנים אותך למשהו, כדאי לברר כמה שיותר מידע ביחס למהות ה"ראיון" אליו אתה מוזמן. אין זה לא מנומס, וזה ממש רצוי לנסות לשאוב כמה שיותר אינפורמציה, אם זו לא נינת לך.
אל תחשוש ליזום ולברר.
בהצלחה בהמשך,
מיכל