פורום לימודי רפואה משלימה

בהנהלת: גיל וינבאום  |  מסר למנהל/ת הפורום
בחירת מקום הלימוד והתאמת תחום הלימוד הספציפי ליכולת ולאישיות שלך הם קריטיים ליכולתך להפוך למטפל מצטיין. פורום זה נועד לעזור לכם המתעניינים בלימודי הרפואה המשלימה לקחת החלטה שקולה ומושכלת.

​
גיל וינבאום

הפורום בהנהלתו של ד"ר גיל וינבאום (ND-CA) - מנהל הקולג' לרפואה משלימה בסמינר אפעל, רמת אפעל, בטכניון בחיפה,ובמכללת אורנים בטבעון ,מומחה ברפואה סינית, נטורופתיה והומיאופתיה קלאסית מעל 14 שנה.

שירי | 12:24  24/02/08
אני מתענינית בלימודי תזונה.באם אפשר,לימודים היאפשרו לי לעבוד לאחר מכן עם אוכלוסיות מיוחדות. היכן היית ממליץ? מה הן האופציות? סליחה על השאלה הבאה: האם יש מוסד רציני ברמתו ,נסיונו,והמוניטין שלו,מלבד "רידמן" (שם שכר הלימוד כ"כ גבוה!!)-אשר אפשר ללמוד בו,להוציא תעודה התאפשר לי גם למצוא עבודה בשוק של היום-המתמלא עובדים בתחום הרפואה המשלימה? תודה מראש!
גיל וינבאום | 16:39  24/02/08
שלום שירי אם את מתעניינת בלימודי תזונה לתואר הרי שיש רק 2 אופציות: הפקולטה ברחובות או מכללת תל-חי אם את מתעניינת בתזונה הוליסטית או נטורופתיה הרי שיש לפחות 10 מכללות מצויינות שמוכרות ע"י האגודה הישראלית לנטורופתיה. אני מציע ללכת לערבי מבוא/ פגישות יעוץ, לשוחח עם סטודנטים לומדים ולקבל החלטה שקולה שתקבע את עתידך (....גם המקצועי) רק בריאות. ד"ר גיל וינבאום
סגור