פורום לימודי רפואה משלימה

בהנהלת: גיל וינבאום  |  מסר למנהל/ת הפורום
בחירת מקום הלימוד והתאמת תחום הלימוד הספציפי ליכולת ולאישיות שלך הם קריטיים ליכולתך להפוך למטפל מצטיין. פורום זה נועד לעזור לכם המתעניינים בלימודי הרפואה המשלימה לקחת החלטה שקולה ומושכלת.

​
גיל וינבאום

הפורום בהנהלתו של ד"ר גיל וינבאום (ND-CA) - מנהל הקולג' לרפואה משלימה בסמינר אפעל, רמת אפעל, בטכניון בחיפה,ובמכללת אורנים בטבעון ,מומחה ברפואה סינית, נטורופתיה והומיאופתיה קלאסית מעל 14 שנה.

אלי | 16:28  14/07/08
שלום לכולם, אני מחפש מקום לעבור השתלמות באירדיאולוגיה. אשמח לקבל המלצות. תודה.
גיל וינבאום | 08:06  15/07/08
שלום אלי! אירידולוגיה= אבחון דרך גלגל העיין, היא שיטת אבחון מאלפת, המאפשרת לעוסק בשיטה זו לאבחן מהיא הקונסטיטוציה = המבנה הבסיסי (הפיזי והאישיותי) של האדם ומהן מערכות הגוף החלשות אצלו. אם זה קורס ראשון שלך, בעולם הרפואה המשלימה, אני ממליץ לקחת אותו בשילוב עם קורס טיפולי כמו: פרחי באך, רפלקסולוגיה, שיאצו...... כדי שלא יווצר מצב בו אתה יודע לומר לאדם מה יש לו.... אך אין לך יכולת להמליץ/ לעשות שום דבר כדי לשפר את מצבו. אם זהו כלי נוסף בתוך "סל המטפל" שלך, אני ממליץ בחום! המקומות בהם ניתן ללמוד קורס שנתי באירידולוגיה הם: הקולג' לרפואה משלימה. מכללת רידמן. מריים גרבר. יונה ליאור- הקליניקה לאבחונים. מקווה שעזרתי. רק בריאות. ד"ר גיל וינבאום www.mashlima.co.il
רונית | 15:22  16/07/08
אלי וגיל שלום, ניתן ללמוד אירידיולוגיה גם בקמפוס ברושים במסגרת לימודי מגמת הנטורופתיה. רונית
סגור