פורום לימודי רפואה משלימה

בהנהלת: גיל וינבאום  |  מסר למנהל/ת הפורום
בחירת מקום הלימוד והתאמת תחום הלימוד הספציפי ליכולת ולאישיות שלך הם קריטיים ליכולתך להפוך למטפל מצטיין. פורום זה נועד לעזור לכם המתעניינים בלימודי הרפואה המשלימה לקחת החלטה שקולה ומושכלת.

​
גיל וינבאום

הפורום בהנהלתו של ד"ר גיל וינבאום (ND-CA) - מנהל הקולג' לרפואה משלימה בסמינר אפעל, רמת אפעל, בטכניון בחיפה,ובמכללת אורנים בטבעון ,מומחה ברפואה סינית, נטורופתיה והומיאופתיה קלאסית מעל 14 שנה.

אלכס | 15:35  23/12/08
שלום לכולם. אני מתעניין ברפואה משלימה וחושב על לימודים בתחום תרפיות מגע אצל ילדים.(כמובן תחומים אחרים עדין לא נפסלים) אני מדריך קראטה כבר 8 שנים והיתי רוצה בעתיד לשלב את שני התחומים. אני מתגורר בחיפה והיתי רוצה לדעת איפה הכי כדי ללמוד: רידמן, מדיסין או מכללה אחרת באיזור. כרגע אני בשירות קבע ולימודי ערב ושישי זו האופציה היחידה. אשמח לקבל ייעוץ תודה מראש אלכס
גיל וינבאום | 11:46  24/12/08
שלום אלכס! אתה בהחלט יכול ללמוד את אח אחד מהמקצועות המנואליים (מגע) בשעות הערב או בצירוף של ערב+שישי. כמובן שבמקביל ללימודי מקצוע המגע- יש ללמוד רפואה מערבית (אנטומיה, פיזיולוגיה ופתולוגיה). אם אתה לא סגור על מקצוע המגע שיותר מתאים עבורך, אני ממליץ לעבור מבדק התאמה בכדי לברר זאת. המכללות המוכרות בצפון ללימודי מגע הן: רידמן מדיסין מירב הקולג' לרפואה משלימה. מקווה שעזרתי. רק בריאות. ד"ר גיל וינבאום www.mashlima.co.il
סגור