פורום לימודי רפואה משלימה

בהנהלת: גיל וינבאום  |  מסר למנהל/ת הפורום
בחירת מקום הלימוד והתאמת תחום הלימוד הספציפי ליכולת ולאישיות שלך הם קריטיים ליכולתך להפוך למטפל מצטיין. פורום זה נועד לעזור לכם המתעניינים בלימודי הרפואה המשלימה לקחת החלטה שקולה ומושכלת.

​
גיל וינבאום

הפורום בהנהלתו של ד"ר גיל וינבאום (ND-CA) - מנהל הקולג' לרפואה משלימה בסמינר אפעל, רמת אפעל, בטכניון בחיפה,ובמכללת אורנים בטבעון ,מומחה ברפואה סינית, נטורופתיה והומיאופתיה קלאסית מעל 14 שנה.

מושית | 21:51  31/08/09
היי גיל , האם לאחר לימודי הידרותרפיה בלבד(ללא תואר קודם בפיזיותרפיה) ניתן למצוא עבודה? אם כן , האם הדבר קשה \קיימים מספיק בריכות טיפוליות פרטיות ?? הבנתי שלבתי חולים דורשים הסמכה של פיזיותרפיסט , אז השאלה שלי האם כדאי בכלל ללמוד שנה לימודי הידרותרפיה ושכירו בזה או שבסופו של דבר אם אין לך תואר לפני אתה לא שווה ? בנוסף , ידוע לך האם מכללת ברושים מוכרת באירגון ההידרותרפיה הישראלי ? תודה על ההתייחסות .
גיל וינבאום | 10:41  01/09/09
שלום מושית, רוב הבריכות הטיפוליות ובוודאי קופות החולים וחברות הביטוח יעסיקו הידרותרפיסטים שהם גם פיזיותרפיסטים, לכן אני מאמין כי תתקשי להתבלט בשוק העבודה לאחר לימודי הידרותרפיה בלבד. לגבי האיגוד הישראלי: אין לי את הידע לגבי האיגוד- מי מכיר בו? ובמי הוא מכיר? אני מציע לך לפנות ישירות לאיגוד ולקבל את התשובה לשתי השאלות הללו. מקווה שעזרתי. רק בריאות. ד"ר גיל וינבאום www.mashlima.co.il
סגור