פורום לימודי רפואה משלימה

בהנהלת: גיל וינבאום  |  מסר למנהל/ת הפורום
בחירת מקום הלימוד והתאמת תחום הלימוד הספציפי ליכולת ולאישיות שלך הם קריטיים ליכולתך להפוך למטפל מצטיין. פורום זה נועד לעזור לכם המתעניינים בלימודי הרפואה המשלימה לקחת החלטה שקולה ומושכלת.

​
גיל וינבאום

הפורום בהנהלתו של ד"ר גיל וינבאום (ND-CA) - מנהל הקולג' לרפואה משלימה בסמינר אפעל, רמת אפעל, בטכניון בחיפה,ובמכללת אורנים בטבעון ,מומחה ברפואה סינית, נטורופתיה והומיאופתיה קלאסית מעל 14 שנה.

שלום מישהו שמע/למד/מכיר את מכללת בינה לרפואה משלימה? הפ פרסמו שבנוסף לתעודות המקצועיות בקורסים הספציפיים ותעודות הבוגר בכל מגמה - ישנם גם תארים אקדמיים (תואר ראשון - .B.A, שני - M.A. ושלישי – Ph.D ) בינלאומיים, וכן תארים מקצועיים בינלאומיים. אני בוגר שנה ב ברפואה סינית ממכללת רידמן (כולל תעודת מטפל בטווינא) ובאפשרותי ללמוד רק בשעות הערב –דבר שאינו מתאפשר ברידמן מחפש מקום שמאפשר ללמוד רפואה סינית בשעות הערב תודה
גיל וינבאום | 11:42  08/11/09
שלום עמי, ניסיתי בכל מיני חיפושים למצוא את אתר הביית של המכללה ולא הצלחתי. דבר שמעיד על בעייתיות מסויימת ברצינות המקום. לגבי התארים: תואר שני ושלישי בישראל? שמוכרים? אני לא מכיר דבר מעיין זה. לגבי לימודי רפואה סינית רק בערבים: עדיין אין מסלול כזה שמאפשר ללמוד את כל תוכנית הלימוד רק בערבים. מקווה שעזרתי. רק בריאות. ד"ר גיל וינבאום www.mashlima.co.il
עמי | 11:10  09/11/09
http://www.bina-academy.co.il/default.asp תודה גיל
גיל וינבאום | 14:38  09/11/09
שלום עמי, נכנסתי לאתר שצירפת את הלינק אליו. האתר מספק מעט מאוד מידע רלוונטי: לא מצויין ע"י מי ובהכרה של מי התארים האקדמים. לא מצויין מהוא מסלול הלימוד ומהן הדרישות האקדמיות שלו. כן מצויין שתוכנית הלימוד ברפואה סינינת מוכר ע"י האגודה הישראלית לריפוי סיני-מסורתי, דבר שאינו נכון. אין מאמרים מקצועיים/ תמונות מהמכללה/ אתר סטודנטים אני ממליץ לך לבדוק הייטב. מקווה שעזרתי. רק בריאות. ד"ר גיל וינבאום www.mashlima.co.il
סגור