פורום לימודי רפואה משלימה

בהנהלת: גיל וינבאום  |  מסר למנהל/ת הפורום
בחירת מקום הלימוד והתאמת תחום הלימוד הספציפי ליכולת ולאישיות שלך הם קריטיים ליכולתך להפוך למטפל מצטיין. פורום זה נועד לעזור לכם המתעניינים בלימודי הרפואה המשלימה לקחת החלטה שקולה ומושכלת.

​
גיל וינבאום

הפורום בהנהלתו של ד"ר גיל וינבאום (ND-CA) - מנהל הקולג' לרפואה משלימה בסמינר אפעל, רמת אפעל, בטכניון בחיפה,ובמכללת אורנים בטבעון ,מומחה ברפואה סינית, נטורופתיה והומיאופתיה קלאסית מעל 14 שנה.

לי | 21:19  03/05/10
שלום גיל , ראשית עליי לציין שהתשובות לאורך הפורום מספקות מידע נרחב אז תודה ! אני חיילת משוחררת ,מאמנת כושר נכון לעכשיו ואני מאוד מתעניינת בשילוב תחום זה מן הסתם עם תזונה . הנטורופתיה מושך אותי קצת יותר מתזונה קלינית אך המטרד שיש לי הינו תפיסת המקצוע בארץ . בין אם זה ברמת תואר שלא ניתן כאופציה ברוב המסגרות ובין אם זה ברמת ההשתלבות בשוק לאחר הלימודים . האם בשל גילי היית ממליץ ללמוד כתשתית כתואר ראשון מקצוע מסויים ורק אז ללמוד את הנטורופתיה . תודה מראש !
גיל וינבאום | 15:36  05/05/10
שלום לי, כבר היום יש מספר מכללות שמאפשרות במקביל ללימודי הנטורופתיה להשלים לתואר ראשון (BA) בינלאומי ומוכר בישראל: למעוניינים ללמוד לתואר ראשון בשילוב לימודי הרפואה המשלימה יש כיום פיתרון: יש מספר מכללות בישראל שלהם הסכמים עם מכללות בינלאומיות.כך אפשר להשלים לתואר ראשון בינלאומי מוכר בישראל. מקבלים קרדיט על לימודי הרפואה המשלימה וצריך להשלים עוד מס' קורסים בלימוד דרך האינטרנט (E-learning ). לגבי השתלבות בשוק העבודה: לבוגרת נטורופתיה יש מגוון כלים טיפוליים ולכן יש בפניה מגוון של אפשרויות תעסוקה: • פתיחת קליניקה עצמאית. • עבודה בבתי חולים ומרפאות קופות חולים. • אפשרות לעבוד בבתי טבע כיועצת. • ניתן לעבוד כיועץ הדרכה לתוספי מזון בחברות ויטמינים גדולות. • כמו כן ניתן להרחיב את הידע של רפואת צמחים וארומתרפיה ולעבוד בחברות ייצור צמחי מרפא ושמנים אתרים. • אפשרות להתמחות באחד ממקצועות שלמדת ולהיות מורה בבתי ספר . • יעוץ בתחום תזונה טבעית בגנים ובתי ספר. מקווה שעזרתי רק בריאות. ד"ר גיל וינבאום www.mashlima.co.il
סגור