פורום לימודי רפואה משלימה

בהנהלת: גיל וינבאום  |  מסר למנהל/ת הפורום
בחירת מקום הלימוד והתאמת תחום הלימוד הספציפי ליכולת ולאישיות שלך הם קריטיים ליכולתך להפוך למטפל מצטיין. פורום זה נועד לעזור לכם המתעניינים בלימודי הרפואה המשלימה לקחת החלטה שקולה ומושכלת.

​
גיל וינבאום

הפורום בהנהלתו של ד"ר גיל וינבאום (ND-CA) - מנהל הקולג' לרפואה משלימה בסמינר אפעל, רמת אפעל, בטכניון בחיפה,ובמכללת אורנים בטבעון ,מומחה ברפואה סינית, נטורופתיה והומיאופתיה קלאסית מעל 14 שנה.

ליאור | 04:26  10/08/12
היי גיל,אני מתחילה ללמוד בנובמבר הקרוב נטורופתיה,עכשיו אני צריכה לבחור בין רפלקסולוגיה לעיסוי,מה היית ממליץ לי? למה יהיה לי אח"כ יותר ביקוש בשוק העבודה? תודה.
ד"ר גיל וינבאום | 13:58  12/08/12
שלום ליאור, אני מאמין שבמכללה בה בחרת ללמוד יוכלו לייעץ לך בצורה מקצועית וממוקדת. אני כותב לך זאת, כיוון שהתשובה אינה אחידה. אם הייתה תשובה אחת נכונה- כל המכללות לא היו מאפשרות בחירה ובוחרים עבורך את המקצוע "הנכון" ביותר. בבחירת המקצוע, יש לקחת את הפרמטרים הבאים בחשבון: -מסוגלת לגעת ברגליים של אנשים? - נרתעת ממגע? - כמה כוח פיזי יש לך? - רגישה לשמנים אתריים? - רוצה לטפל בבעיות פיזיות/ נפשיות/ גם וגם? - בסל הכלים שלך יש יותר כלים אבחוניים או טיפוליים? מקווה שעזרתי. רק בריאות. ד"ר גיל וינבאום. www.mashlima.co.il
סגור