פורום לימודי רפואה משלימה

בהנהלת: גיל וינבאום  |  מסר למנהל/ת הפורום
בחירת מקום הלימוד והתאמת תחום הלימוד הספציפי ליכולת ולאישיות שלך הם קריטיים ליכולתך להפוך למטפל מצטיין. פורום זה נועד לעזור לכם המתעניינים בלימודי הרפואה המשלימה לקחת החלטה שקולה ומושכלת.

גיל וינבאום

הפורום בהנהלתו של ד"ר גיל וינבאום (ND-CA) - מנהל הקולג' לרפואה משלימה בסמינר אפעל, רמת אפעל, בטכניון בחיפה,ובמכללת אורנים בטבעון ,מומחה ברפואה סינית, נטורופתיה והומיאופתיה קלאסית מעל 14 שנה.

שירן | 14:06  04/03/13
שלום רב, אני בת 29 מתעניינת ללמוד רפוא סינית,אך לצערי קצת מתקשה באנגלית ולכן הבגרות שלי לא מלאה מאחר וחסרה לי הבגרות באנגלית. רציתי לדעת האם אוכל ללמוד רפוא סינית למרות שאין לי בגרות מלאה, והאם במהלך הלימודים יש צורך בשפה האנגלית ברמה גבוה. אשמח לקבל תשובה. תודה שירן
ד"ר גיל וינבאום | 10:59  05/03/13
שלום שירן, ישנם סטודנטים שהצליחו לסיים את לימודי הרפואה הסינית ללא ידיעה מייטבית של השפה האנגלית. ישנם סטודנטים רבים שמתקשים לקרוא אנגלית. לאורך הלימודים הם נתקלים בטקסטים באנגלית, בעזרת המרצים והחברים לספסל הלימודים הם מתגברים על המכשלה, כך שלקראת סוף לימודיהם הם אינם מתקשים כלל. כך שאת "בחברה טובה" ולא הייתי רואה בזה את החסם בפני הגשמת השאיפה- להיות מטפלת ברפואה סינית. מקווה שעזרתי רק בריאות. ד"ר גיל וינבאום www.mashlima.co.il
סגור