אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אך אמרתי לעצמי אולי יש פה בפורום מס' קונדיטוריות שיוכלו לייעץ לי
אני עומדת להירשם ללימודי קונדיטוריה בביהס דן גורמה ומתלבטת קשות
כל עניין ההתעסקות בבישול ולאחרונה גילתי את עניין האפייה כל כך מתאים לי
אני לא רואה את עצמי מבלה את חיי במשרד סגור 8-17 אני יותר אוהבת להתעסק עם היידים ולהתעסק עם אומנות
אבל פה ההתלבטות - מבחינת עבודה הבנתי שלקונדיטורים אין ביקוש מי יודע מה במיוחד בצפון
בתור אחת שעומדת להירשם לקורס ולבזבז זמן וכסף זה לא תורם למוטיבציה
האם עלי לשלב את זה עם עוד מקצוע ?
למשל גרפיקה ולימודי קונדיטוריה ?
אודה להתייחסות כי אני ממש אובדת עצות והזמן די מתקתק
בתודה מראש
לילך
אני אצלי זה פחות בקונדיטוריה אלא פשוט בישול לסוגיו.. זה מצחי קאני גם גיליתי את זה לאחרונה בלבד מאז שיש לנו מטבח חדש בבית פתאום הבנתי וקיבלתי את ה"הארה" שזה מה שאני רוצה לעשות :) השאלה היא גם איפה עושים זאת, האם זה כדאי... אני בדיוק באותה סירה, למרות שאני לא מתחברת כל כך לעיצוב גרפי...
אני האמת אומרת שאם זה נראה לך מה שאת רוצה לעשות תלכי על זה. זה נראה לי מה שאני הולכת לעשות. מה שכן אשמח להכוונה איפה כדאי ללמוד.