פורום לימודים בהונגריה

בהנהלת: University  |  מסר למנהל/ת הפורום
מטרת הפורום לתת מידע על לימודי הרפואה בהונגריה בשפה האנגלית. מה תנאי הקבלה,קורסי הכנה, עלויות, חיי חברה ועוד ככל העולה על דעתכם.

University

יוניברסיטי פועלת בישראל משנת 1993 ועוסקת בהכוונת סטודנטים ישראלים ללימודים אקדמיים בהונגריה

סנדרה | 21:39  15/12/10
היי, אני מעוניינת להירשם ללימודי רפואה בהונגריה לאוקטובר 2011, אני יודעת שיש 2 מועדים למבחני קבלה, האחד הוא במאי, מתי השני? והאם אני אספיק להירשם ל 2011 אם אני אבחן במועד השני. כמו כן הייתי רוצה לדעת האם עדיף ישר להתחיל ללמוד בבודפשט או כמו שידיד שלי המליץ לי לעשות שנתיים ראשונות בדברצן ומשם לעבור לבודפשט? איפה אני יכולה להשיג ספרים כדי ללמוד למבחני הקבלה? ובמידה ואני רוצה בכל זאת ללמוד במכינה, האם המכינות בארץ מספיק טובות? תודה רבה
אלה וולפמן | 11:43  16/12/10
מה קורה? אני חושבת שהמועד השני הוא ביוני. אני ממליצה לך ללכת לפגישות ייעוץ עם הנציגים של אוניברסיטאות הונגריה בארץ. יש את רוני פריד שהוא הנציג של סגד, בודפשט ופץ - 09-8858226 הייעוץ הוא כמובן ללא התחייבות. הוא גם ייתן לך מידע על אילו ספרים צריך בשביל ללמוד ואיפה ניתן להשיג אותם. בנוגע למעבר לבודפשט אחרי שנתיים, אל תסתמכי על זה כל כך, ככל שהזמן עובר יותר ויותר קשה לעבוד בין האוניברסיטאות. אבל אם זה ייתרחש - את באמת תחסכי הרבה כסף. :) אם יש עוד שאלות אל תהססי לשאול
סגור