פורום לימודים באיטליה

מטרת הפורום לתת מידע למתעניינים בלימודים באיטליה - לימודי איטלקית, לימודים אקדמאים ולימודי תעודה .

שלום אני אייל, סטודנט לרפואה באיטליה פתחתי לאחרונה פורום לסטודנטים ומועמדים באיטליה הפורום ללא מטרות רווח - במימון שלי בלבד ניתן לקבל מידע אודות מכינות מלגות מחיה הקצאות פקולטות יד2 דירות ועוד אשמח אם תצטרפו. www.this-is-it.co.il אייל
שלום לאייל ולצוות האתר. ביקרתי באתרכם והוא בהחלט מושקע ונחמד. שיהיה המון בהצלחה. איתן
היי אייל, אני מעוניינת לנסות להתקבל ללימודי רפואה בפאביה במסלול של האנגלית. רציתי לשאול מה דעתך על המסלול הזה ובכלל על אוניברסיטת פאביה ללימודי רפואה. בנוסף נרשמתי למכינה של בית הספר האמריקאי.. ידוע לך משהו עליו? אני לאט לאט קוראת יותר ויותר שאנשים הולכים לעשות את המכינה בקמפוס ואני חוששת שעשיתי את הבחירה הלא נכונה מבחינת המכינה. תודה רבה על הפורום הוא מאוד יעיל ונותן הרבה אינפורמציה.. שבוע טוב!
דר' אמיר טנאי | 21:35  03/10/12
ביתי גליה נרשמה לקמפוס למטרת לימודי רפואה. האם זו בחירה טובה ? תודה על תשובתך אמיר
מטעמי ניגוד אינטרסים לא אוכל לבקר את המכינה של קמפוס. אני מניח שבפורומים אחרים יישמחו לחלוק איתך מנסיונם. שיהיה בהצלחה!
סגור