פורום לימודים באיטליה

מטרת הפורום לתת מידע למתעניינים בלימודים באיטליה - לימודי איטלקית, לימודים אקדמאים ולימודי תעודה .

שלום לכולם:) אני הגר, בת 23, בבירורים ראשוניים לגבי לימודים באיטליה.. אני מתלבטת מאוד לגבי איזה סוג של מכינה לעבור, בארץ או באיטליה?? האם לימודי השפה (סה"כ 200 שעות לימוד) יספיקו על מנת ללמוד ברמה אוניברסיטאית?? האם יש דרך להתקבל ללימודים ללא פסיכומטרי? מישהו מכיר סטודנט לאדריכלות באיטליה שיוכל לתת לי חוות דעת על מכינה מומלצת.... דרישת שלום חמה... נתראה בהמשך..:)
היי הגר. קודם כל אני באמת מזמין את כל מי שקורא את ההודעה ויכול לתרום מניסיונו לעשות כך. מבחינתי, אפילו שאני קצת משוחד, המכינה צריכה להתקיים באיטליה (ישנו מגוון רב של אפשרויות). לצערי לא ניתן להירשם ללא פסיכומטרי. בינתיים, שיהיה בהצלחה. את מוזמנת לפנות אלי במייל. (אני משתדל לא להכניס תוכן שיווקי בפורום הכללי). איתן
יוני יוני | 23:45  22/03/13
אני מסכים עם איתן. מכינה באיטליה היא הדבר הנכון, ובמהלכה תוכלי גם להיחשף לכל התחלואות של המקום. לפעמים אנחנו בחיים נחפשים לתודעות ותפישות שגויות לגבי מקום ומגלים זאת רק כשמאוחר מדי. תעשי בירור מקיף עם מי שכבר לומד פה. יש המון בפייסבוק בקבוצות של ישראלים באיטליה ותשאלי אותם מה כדאי ומה לא.
סגור