פורום לימודים בגרמניה

בהנהלת: דוד שרייבר  |  מסר למנהל/ת הפורום
מטרת הפורום לתת מידע למתעניינים בלימודים בגרמניה - לימודי גרמנית בארץ ובגרמניה, לימודים אקדמאים ולימודי תעודה בכל תחומי הלימוד ובכל האוניברסיטאות.

​
דוד שרייבר

מנהל את חברת Educenter העוסקת בייעוץ ללימודים בגרמניה בניהול קורסי גרמנית ובסיוע לסטודנטים ישראלים בכל ההיבטים הקשורים למעבר לגרמניה.

חן | 17:56  13/10/11
שלום דוד, כמה שאלות בנוגע לימודי רפואה בגרמניה, - ממוצע הבגרויות שלי הוא 105, האם זה מספיק כדי להתקבל? - כמה זמן מראש יש להתחיל ללמוד את השפה? - היכן אתה ממליץ ללמוד? - מה העלויות לשנה? (שכ"ל, עלויות חיים) תודה מראש
דוד שרייבר | 17:32  22/10/11
1. אתה צריך ממוצע של לפחות 90-95 ללא הבונוסים של האוניברסיטאות בארץ 2. לימודי שפה במסגרת התוכנית של אדיוסנטר כ-9-10 חודשי לימוד 3. ישנם מספר בתי ספר מצויינים לרפואה בגרמניה, היידלברג, מינכן, ברלין וכו'.. 4. אין שכ"ל, מחייה חודשית כולל הוצאות נלוואות ללימודים כ-550-650היורו לחודש. צור קשר- 0523205051, דוד
יונתן | 23:28  11/12/11
שלום דוד, ממוצע הבגרות שלי נמוך, אולם יש ברשותי תואר ראשון במדעי החברה מהאוני' העברית בי-ם בממוצע מעל 80 ואני דובר גרמנית. מהם סיכויי הקבלה שלי? האם התואר שלי מספיק למרות הבגרות הנמוכה? תודה רבה מראש
יוני בכר | 11:27  18/01/12
דוד שלום, שלוש שאלות בבקשה - האם ללימודי רפואה יש מועדי רישום אחרים מלבד 15 ליוני עד 15 ליולי ? - האם אחד מהמקצועות הללו הינו חובה בציוני הבגרות , פיזיקה, ביולוגיה, כימיה ? - האם ממוצע הבגרויות מחושב בצורה יבשה ללא התייחסות למספר יחידות הלימוד ? אם לא אז איך בעצם מחושב ? תודה מראש
סגור