פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

:-) | 11:05  30/01/07
שלום לך מכיוון שאתה סטודנט באונ' בר אילן ברצוני לשאול אותך לגבי העניין הבא: אני מתחילה לימודי משפטים במכללה וחשבתי לעבור בשנה השנייה לאוני' להמשיך את לימודיי ..רציתי לשאול אותך מה מדיניות האוני' בעניין כזה !?! תודהה
גלעד | 11:40  30/01/07
הי אז ככה המדניות של בר אילן בנושא הפקולטה למשפטים הוא די בעייתי משום שהביקוש הרבה מעל להיצע. בכל מקרה הם ירצו ממך את נתוני הסף שלך ז"א ציון הפסיכומטרי וממוצע הבגרות ועל סמך זה הם יקבלו אותך הם לא יקבלו על סמך ממוצע הציונים שלך בסוף השנה (הכוונה לציונים שתשיגי במכללה) במקרה הטוב אם תחליטי לעבור לשם הם יתנו לך פטור על הקורסים שכבר עשית. על פי ספר הקבלה שלהם לפקולטה הם דורשים 700 פסיכומטרי וממוצע בגרות של מעל 10 אך אני מכיר מקרים של סטודנטים שהתקבלו עם נתונים יותר נמוכים. בכל מקרה אווירת הלימוד בפקולטה היא מאוד נחמדה כל שנה מחולקת לשתי קבוצות אשר רצות יחד כל התואר החבר'ה שם מאוד מגובשים ועוזרים אחד לשני, לגבי רמת הלימודים אני יכול להעיד שהרמה שלהם מאוד גבוה והם נחשבים אצל משרדי עורכי דין כאחת הפקולטות המובילות בלימודי משפטים. מקווה שעזרתי בהצלחה.
תודההה | 12:07  30/01/07
תודההה
סגור