פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

אהלן אשמח לקבל עזרה מכל מי שיודע או שיש לו קצה חוט ( כי בגוגל לא מצאתי כלום... ) במסגרת עבודת מחקר שאני כותב, אני צריך לדעת בערך לכמה סטודנטים יש חשבון סטודנט בבנק כלשהוא, כל בנק בישראל מציע לסטודנטים לפתוח חשבון בנק, אבל אף בנק לא הסכים להעביר לי נתונים של כמויות, כמה סטודנטים מחזיקים חשבון בנק או מתעניינים. העבודה דנה בנושא - מה גורם לסטודנט להעדיף בנק אחד על פני השני, ואשמח אם תוכלו לכתוב לי גם אתם מה חשוב לכם - המתנות שאתם מקבלים בפתיחת חשבון? ההטבות שאתם מקבלים במהלך השנה? עמלות? במידה ויש לכם חשבון בבנק X, תמורת איזה מתנה הייתם עוזבים את הבנק שלכם ועוברים לבנק אחר? תודה מראש!!!
אוהד | 20:41  07/12/08
אם תצטרך עזרה בניתוח הססטיסטי אשמח לעזור
סגור