פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

אני חוקרת בעלת M.A ב"שיטות מחקר ומדידה" בהצטיינות ו- M.B.A בשיווק בהצטיינות, בעלת 15 שנות ניסיון (בעבודות סמינר, תזה ודוקטורט) מציעה שירותי סיוע וכתיבה בעיבודים סטטיסטיים וייעוץ מחקרי מתודולוגי בכל שלבי העבודה : השערות המחקר ומשתני המחקר, בניית כלי המדידה, ניתוח נתונים מכל סוג (ב-spss ו-Excel), ממצאי המחקר וגיבוש פרק דיון, סיכום ומסקנות. - עבודה איכותית ברמה גבוהה מאוד, הצלחה מוכחת. - מחירים נוחים מאוד. - עבודות מקוריות בלבד. - דיסקרטיות מובטחת. - עובדת בכל האיזורים בארץ.
נא לתת לי הצעת מחיר על המשך עבודה אם אני מספק לכם את החלק התיאורטי ובו הסבר על 3 המשתנים המוזכרים במודל עם הקשרים ביניהם.(בין 8-10 עמודים) בנוסף להשערות המחקר, וקובץ נתונים סטטיסטים. ומבקש לעשות ניתוח סטטיסטי מתאים(תוצאות)+ דיון+מגבלות מחקר המודל המוצע בסימנריון (מודל תיווך) מנהיגות מעצבת ← פיתוח זהות ארגונית ← הישגי תלמידים השערות המחקר: 1- סגנון המנהיגות המעצבת ישפיע בהכרח על הזהות הארגונית, כך שיש קשר חיובי בין המנהיג המעצב לזהות ארגונית- ככל שהמנהיג הוא בעל סגנון מעצב הוא מפתח ומגביר הזהות הארגונית של מורים . 2- קיים קשר חיובי בין זהות ארגונית להישגי תלמידים. ככל שהזהות הארגונית של המורים גבוהה יותר , הישגיי התלמידים גבוהים יותר . 3- קיים קשר חיובי בין מנהיגות מעצבת להישגי תלמידים . מנהיגים בעלי סגנונות מנהיגות מעצבת מגבירים הישגי תלמידים . 4- קיים קשר בין סגנון המנהיג המעצב לבין הישגי תלמידים המתווך דרך המשתנה זהות ארגונית, כך שהמנהיג המעצב מפתח ומגביר את זהותם הארגונית של המורים, ואלה בתורם מגבירים את מעורבותם לביה"ס ומשקיעים יותר בהוראה, ובכל הנעשה בביה"ס , וכך תוגבר הישגי התלמידים . נא לתת שתי הצעות –עם תאריך משוער אם אני מספק לכם את העבודה בהתחלת השבוע 1- עם פרק הדיון 2- בל הדיון – רק תוצאות וכמה משפטים עיקרים שאוכל להסתמך עליהם ואמשיך אני בדיון
סגור