פורום סטודנטים- לקריאה בלבד

בהנהלת: עמוס אלגלי  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

עמוס אלגלי

פורום הסטודנטים מנוהל ע"י עמוס אלגלי מנהל התכנים האקדמיים של פורטל פרופסור - www.professor.co.il . בפורום תוכלו למצוא מענה לשאלותיכם בתחום האקדמי או בכל תחום אחר המשיק לחיי הסטודנטים. אתם מוזמנים לשאול שאלות, להציע הצעות, לשתף ולהשתתף

לכל מי שצריך (ואני יודעת שהמון צריכים)... אני ממליצה על רסקיו - צוות כתיבה אקדמית חדש. יש לי ניסיון עם כמה וכמה כותבים והם היחידים שבאמת אמינים. קבלתי ציון 93 על עבודה סמינריונית במדעי ההתנהגות שהכינו לי. מומלץ בחום! www.irescue.co.il 0529774191
אני אמנם לומד מדעי המחשב אבל הייתי חייב לבחור קורס אחד ממדעי החברה. למזלי החברה האלה הצילו אותי, ועוד עם אחלה ציון. ממליץ בחום
שולה ברליה | 16:35  30/04/11
רסקיו היחידים שלא רימו אותי מבין כל הגופים של הכתיבת עבודות כל האחרים פשוט נעלמים עם הכסף אל תאמינו לכל השקרים באתרים האחרים כל השאר פשוט חלאות...
אייל דורון | 10:46  02/05/11
אין עליהם.עזרו לי בכל פרט קטן בעבודה ובסוף אפילו הכינו לי פיצ' מצויין שהצגתי מול המרצה.מצויינים.
מישהו יכול לאמר לי בנושאים האלה על אילו טווחי מחירים מדובר?
www.hamoshia.co.il
סגור