אמנות הבר, סוגי הברים, שיטות עבודה, תרבות השתייה, סוגי כהילים ומותגי ליקרים,
הכנה וטעימת קוקטיילים מעורבבים ומנוערים.הכנה וטעימה של משקאות אפריטיפיים ודז´יסטיפיים, בשילוב עוד תיאוריה על בירה ותרגול מזיגה מהחבית .
סדנאות מקצועיות, כולל אספרסו בר, טעימה והערכת יינות, קוניאק, ארמניאק וקלבדוס, וויסקי ,הכנת קוקטיילי שמנת, משקאות
בשכבות וקוקטיילים קפואים.
שיטות עבודה מתקדמות ועבודה תחת לחץ .
אתיקה מקצועית, תקשורת בינאישית והכנה לקראת ראיונות העבודה .