אמנות הבר, סוגי הברים, שיטות עבודה, תרבות השתייה, סוגי כהילים ומותגי ליקרים.
הכנה וטעימת קוקטיילים מעורבבים ומנוערים, משקאות אפריטיפיים ודז´יסטיפיים, תיאוריה על בירה ותרגול מזיגה מהחבית.
סדנאות מקצועיות, כולל אספרסו בר, טעימה והערכת יינות, קוניאק, ארמניאק וקלבדוס, וויסקי, הכנת קוקטיילי שמנת, משקאות בשכבות וקוקטיילים קפואים.
אתיקה מקצועית, תקשורת בינאישית, הכנה לקראת ראיונות העבודה .
תכנית לימודים זאת כוללת גם סיורים מקצועיים במבשלות שיכר, יקבים ומזקקות ובנוסף קורס פליירטנדינג מקצועי.