סדנא זו חושפת אתכם לסודות הבישול בשיטת הרפואה ההוליסטית,העתיקה בעולם - שיטת האיור-ודה. הסדנא משלבת תיאוריה ופרקטיקה ומלמדת אתכם לא רק לבשל מאכלים נפלאים וקלים להכנה, אלא גם להבין את הקשר שבין תזונה נכונה ובין חיים בריאים.
תוכנית הסדנא:
מבוא לתזונה בשיטת האיור-ודה - כיצד לסגל הרגלי אכילה נכונים המשפרים את תפקוד מערכת העיכול, מעלים את רמת האנרגיה בגוף
ומסייעים בהרזיה.
מודעות לגוף - פיתוח מיומנות של הקשבה לצרכיי הגוף האמיתיים, זיהוי התחושות הנכונות של רעב ושובע, מתי לאכול ומתי לחדול.
התנסות בבישול - התנסות מעשית בבישול מתכונים צמחוניים מגוונים ואקזוטיים, קלים להכנה, טעימים ובריאים: אורז בסמטי, תבשילי דגנים, ירקות וקטניות, יוגורט הודי מיוחד ועוד. במהלך הסדנא תלמדו אופן שימוש מרתק בצמחי תבלין שונים ותכירו מרכיבי מזון חדשים.
סעודה איור-ודית - בסוף כל מפגש תיערך סעודה גדולה, בה תאכלו את המאכלים השונים שהכנתם במהלך המפגש.
שיעורי בית טעימים - בסוף כל מפגש יינתנו לכם מספר מתכונים לבישול עצמי, בעזרתם תוכלו לבשל ארוחה מיוחדת למשפחה ולחברים.