בקורס ברמנים הניהולי נלמד את תולדות האלכוהול, דרכי הייצור, זיקוקים וכמובן נלמד על המשקאות עצמם: אפריטיף, דז'סטיף, וודקה, ג'ין, רום, טקילה, ברנדי, קוניאק, וויסקי, ליקרים, בירות, יינות ועוד...
בנוסף נלמד סדנאות מורחבות של קוקטיילים וקישוטים שונים ומטריפים, הכנת אלכוהול בייתי, סדנאות פליירינג (להטוטנות בר) בסיסי ופליירינג מתקדם, סדנת קפה מורחבת וסדנת מנהלי בר – בה נלמד על עבודה מול יבואנים וספקים, ניהול צוות בר, ניהול בר והזמנות ובנייה והרכבת תפריטים לפי סוגי המקומות.
משתתפי קורס הברמנים יצאו לשני סיורים: במבשלות הבירה של חברת טמפו ובייקבי בינימינה.
בכל מערך הקורס נלמד ונתמקצע על משקאות אמיתיים כולל מעל 150 סוגי טעימות !