קורס ייחודי המתמקד בעונת הבציר תוך שימת דגש על הפרקטיקה של עשיית יין.
במהלך הקורס ייצרו המשתתפים יין כקבוצה, וילוו אותו משלב דיגום הענבים בכרם, דרך הבציר והכנת התירוש לתסיסה, טעימת היין התוסס בשלבים שונים ועד הסחיטה.
הקורס משלב תיאוריה ומעשה וכולל טעימות יינות ותירוש בעיצומו של תהליך ייצור היין.
מטרת הקורס:
• הקניית ניסיון מעשי בייצור יין
• הקניית יכולת ניתוח של פוטנציאל הענבים, התירוש והיין על ידי טעימה.
• לימוד חומר תיאורטי הקשור בעונת הבציר.