בוגרי המסלול של תואר ראשון במדעי המזון של המכללה האקדמית תל חי, משתלבים בהצלחה במגוון רחב של תפקידים בתעשיית המזון ובתעשיות משיקות: מוסדות מחקר ופיתוח, מפעלי מזון, מכוני תקינה ובקרת איכות, מעבדות בתחומי מדעי החיים, מוסדות הקשורים לפיקוח על תעשיית המזון ושרותי המזון, וכן חברות תכנון.
מבנה הלימודים של תואר ראשון במדעי התזונה:
-
שנה א' - קורסי חובה במקצועות הבסיס כגון: פיזיקה, ביולוגיה, מתמטיקה, כימיה .
-
שנה ב' - קורסים מתקדמים במקצועות הגנטיקה, הביוכימיה, המיקרוביולוגיה.
-
שנה ג' - לימודים מעשיים ומעמיקים במדעי המזון: כימיה וביוכימיה של המזון, תזונה, אנליזה של המזון ועוד.