המכללה האקדמית תל חי

המכללה האקדמית תל חי - מידע כללי

מכללת תל חי

השאירו פרטים ויועץ יחזור אליכם
שם מלא:
טלפון נייד:
דוא"ל:
עיר:
ת.ז:
תואר ראשון במדעי המזון B.Sc.
תנאי רישום:
תנאי הקבלה מתעדכנים מידי שנה על-ידי המכללה על-פי הרמה הנדרשת בהתאם לחוג, ומתבססים על ציוני:
- הבגרות
- המבחן הפסיכומטרי
- המצרף


תיאור התעודה:
תואר ראשון B.Sc. במדעי המזון.




משך הלימודים:
3 שנים

זמני לימוד:
יום לימודים מרוכז

תחומי לימוד:

בוגרי המסלול של תואר ראשון במדעי המזון של המכללה האקדמית תל חי, משתלבים בהצלחה במגוון רחב של תפקידים בתעשיית המזון ובתעשיות משיקות: מוסדות מחקר ופיתוח, מפעלי מזון, מכוני תקינה ובקרת איכות, מעבדות בתחומי מדעי החיים, מוסדות הקשורים לפיקוח על תעשיית המזון ושרותי המזון, וכן חברות תכנון.

מבנה הלימודים של תואר ראשון במדעי התזונה:

  • שנה א' - קורסי חובה במקצועות הבסיס כגון: פיזיקה, ביולוגיה, מתמטיקה, כימיה .
  • שנה ב' - קורסים מתקדמים במקצועות הגנטיקה, הביוכימיה, המיקרוביולוגיה.
  • שנה ג' - לימודים מעשיים ומעמיקים במדעי המזון: כימיה וביוכימיה של המזון, תזונה, אנליזה של המזון ועוד.

 

הערות:
*קיימת אפשרות לפריסת הלימודים לעד 4 שנים.
הסטודנטים נדרשים להשלים 132 נקודות זכות אקדמאיות




*התכנים בעמוד זה מתעדכנים אחת לכמה חודשים
סגור