פורום חשבונאות ופיננסים-לקריאה בלבד

בהנהלת: המרכז הארצי ללימודים  |  מסר למנהל/ת הפורום
בפורום תוכלו להתייעץ ולקבל מענה לשאלות באשר לתנאי קבלה, לתיאור התעודה, למשך הלימודים, לתחומי הלימוד, לתקופת ההתמחות ולמידע רלוונטי אחר. אתם מוזמנים להשתתף ולשתף. לייעוץ טלפוני חינם חייגו עכשיו 03-5767671
 
​
המרכז הארצי ללימודים

המרכז הארצי לייעוץ והשמה ללימודים הוקם על מנת ללוות אותך ולסייע לך בקבלת אחת ההחלטות החשובות בחייך, שתשפיע על עתידך. המטרה המשותפת שלנו תוביל ותכוון אותך לעשות את הבחירה הנכונה והמותאמת לך אישית.

 
רעות | 18:23  11/07/08
שלום רב, אני סטודנטית לכלכלה וניהול בטכניון, ורוצה להמשיך אח"כ הישר להשלמת חשבונאות. האם תוכל להמליץ היכן ללמוד, בדגש על אלו מוסדות יאפשרו השתלבות טובה בשוק העבודה? יש לי ממוצע ציונים טוב, ולא משנה לי האם מדובר במכללה או באוניברסיטה, העיקר שהמוסד לא יגביל אותי בהתמודדות על סטאז' ועל משרה מאוחר יותר. תודה!
רו"ח איל שרבי | 16:51  13/07/08
לצערי אני לא יכול להמליץ (הסיבה ברורה..)
שוקי | 22:21  18/07/08
ראי תשובה למעלה - המכללה למינהל ובר אילן הם המוסדות שאני ממליץ עליהם
סגור