פורום חשבונאות ופיננסים-לקריאה בלבד

בהנהלת: המרכז הארצי ללימודים  |  מסר למנהל/ת הפורום
בפורום תוכלו להתייעץ ולקבל מענה לשאלות באשר לתנאי קבלה, לתיאור התעודה, למשך הלימודים, לתחומי הלימוד, לתקופת ההתמחות ולמידע רלוונטי אחר. אתם מוזמנים להשתתף ולשתף. לייעוץ טלפוני חינם חייגו עכשיו 03-5767671
 
​
המרכז הארצי ללימודים

המרכז הארצי לייעוץ והשמה ללימודים הוקם על מנת ללוות אותך ולסייע לך בקבלת אחת ההחלטות החשובות בחייך, שתשפיע על עתידך. המטרה המשותפת שלנו תוביל ותכוון אותך לעשות את הבחירה הנכונה והמותאמת לך אישית.

 
רותם | 09:49  12/06/07
אפי שלום, רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי אם אתה בא עם תואר בראיית חשבון וכלכלה מאוניברסיטה או ממכללה?
רו"ח אפי לבקוביץ | 17:42  12/06/07
אינני יכול להתייחס לטוב או להמליץ, אבל, ההבדל הוא בין מוסד שבו ניגשים לכל מבחני המועצה (חיצוניים) שהוא לא אקדמי, לבין מסלול אקדמי המעניק תואר ופטורים מרוב מבחני המועצה. כמו כן, יש מקומות שבהם לומדים לתואר בחשבונאות ויש מקומות שמעניקים תואר בכלכלה. עליך לגשת לייעוץ במקומות בהם הנך מעוניין ללמוד כדי להתרשם בעצמך מכל מוסד ומוסד. בהצלחה.
סגור