פורום פסיכומטרי ותנאי קבלה- לקריאה בלבד

בהנהלת: מרכז הייעוץ ilimudim  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום פסיכומטרי - המקום לשאול, להתייעץ, לחלוק חוויות וגם לקבל תשובות בכל נושא הקשור לפסיכומטרי כתנאי קבלה למוסד לימוד- להיכן מתקבלים, שיפור פסיכומטרי, פסיכומטרי ללקויי למידה, ציוני סכם וכד'.

מרכז הייעוץ ilimudim

המרכז הארצי לייעוץ והשמה ללימודים הוקם על מנת ללוות אותך ולסייע לך בקבלת אחת ההחלטות החשובות בחייך, שתשפיע על עתידך. המטרה המשותפת שלנו תוביל ותכוון אותך לעשות את הבחירה הנכונה והמותאמת לך אישית.

אדווה | 11:20  07/04/09
שלום לכולם, האם לדעתכם אפשר להצליח בפסיכו' כשלומדים לא פול טיים גו'ב? אני שואלת כי אני בקבע ומסיימת יום עבודה בסביבות 6-7 בערב ויכולה ישר להתחיל ללמוד (וגם בסופ"שים) אבל האם זה מספיק כדי להוציא ציון 700?? אני שואלת כי הרבה חברות שלי עזבו את העבודה שלהן, חתמו אבטלה והקדישו את עצמן 3 חודשים לפסיכו' ואני מרגישה בעמדת נחיתות במובן הזה כי אין לי את כל הזמן שלהן יש ואני בן אדם מאוד יסודי שחייב לחרוש המון.. (ככה הייתי בתיכון בכל אופן) מה דעתכם? עצות ודוגמאות מנסיונכם יעזרו מאוד
אריאלה פרידמן | 11:32  07/04/09
הי, תראי התשובה אינה חד משמעית, זה מאד אינדיבידואלי- תלוי בך, ביכולות שלך ובמוטיבציה שלך. אם את יכולה באמת ישר כשאת חוזרת מהעבודה כל יום לשבת ולעשות את כל השעורים, להתרכז וללמוד עד שאת הולכת לישון, וגם ללמוד בסופי שבוע, בעיקרון יכול להיות שזה יספיק. צריך לזכור שרק 5% מהאוכלוסיה מקבלים 700 ומעלה, לכן לא פשוט כלל להגיע לציון הזה. צריך להיות עם יכולות גבוהות וגם לחרוש הרבה. נשמע לי שחודשיים שלושה של חרישה כמו שאת מתארת מאד מעייפים ומתישים, אבל זה תלוי בך, במוטיבציה שלך, ובכמה העבודה שלך בשעות היום דורשת ומאמצת. כדאי לך לשקול לעשות קורס "רגוע", כלומר קורס שמתחיל מוקדם יותר ובתדירות של פעם בשבוע. בנוסף כדאי לך אולי לפני הקורס להתחיל להשתפשף במתמטיקה בסיסית (שברים, חזקות, שורשים, משוואות בנעלם אחד ושנים) ולהתחיל ללמוד את אוצר המילים, מה שיקל עליך את העומס במהלך הקורס עצמו. בהצלחה אריאלה
סגור