בקורס בישול בריא, יילמדו הכנת מזונות שונים- החל ממנות ראשונות, מנות עיקריות ועד לקינוחים, כמו:
קציצות דגנים ברוטב קשיו, טמפה קארי בחלב קוקוס, ספגטי קינואה ברוטב ברוקולי,
פטה עדשים ואגוזים, סלט שורשים בויניגרט תותים, קרם טפיוקה, עוגיות טחינה ועוד.
הכל מכוכבי המטבח הבריא: דגנים וקטניות, טופו, טמפה ושאר מוצרי סויה,
זרעים ואגוזים פירות וירקות ועוד הפתעות.
במהלך הקורס יילמדו היבטים נוספים של התזונה הנבונה, ביניהם:
חשיבות המזון בקידום בריאות ומניעת תחלואה, התזונה כדרך חיים ולא כדיאטה אופנתית, שילוב של מזונות בריאים ומזינים בסדר יומנו העמוס והמודרני ועוד.