מטרת הקורס היא להכשיר טבחים המסוגלים לתפקד בבתי מלון ובענפי אירוח נוספים עפ"י תקנים בינלאומיים.
אומנות הבישול מאפשרת לבעלי המקצוע בתחום להביע דמיון, יצירתיות ותשומת לב קולינרית. בוגרי קורס זה נהנים מדגש על היבטים אלו וכן לימודים עיוניים, התנסות במגוון תפריטים מעולם המטבח הישראלי והקלאסי. הלומדים מסיימים את מסלול לימודיהם כבוגרי קורס מבוקשים ומוערכים במלונות, במסעדות, באולמי השמחות, שירותי הקייטרינג, מוסדות ציבור, בתי-ספר, קיבוצים, בתי-חולים, צה"ל ועוד.