בית הספר הבינלאומי למלונאות ותיירות

בית הספר הבינלאומי למלונאות ותיירות - מידע כללי

השאירו פרטים ויועץ יחזור אליכם
שם מלא:
טלפון נייד:
דוא"ל:
עיר:
ת.ז:
טבחות סוג 4
תנאי רישום:
הקורס מיועד לבעלי תעודה מקצועית סוג 03 בטבחות וותק מקצועי מוכח של שנה, לפחות מתאריך קבלת התעודה או, טבחים בעלי וותק מקצועי מוכח של 8 שנים, לפחות,ללא תעודה (חובה להציג מסמכים על מספר שנות הניסיון).

תיאור התעודה:
* תעודת מקצוע סוג 04 בטבחות של משרד התמ"ת
* תעודת גמר של ביה"ס הבינלאומי למלונאות ותיירות, אוניברסיטת בן-גוריון באילת


משך הלימודים:
302 שעות

זמני לימוד:
יום לימודים מרוכז

תחומי לימוד:

חלק מנושאי הלימוד:

  • ארגון העבודה
  • תכנון המטבח
  • ארגון וניהול עובדים
  • ביקורת מזון ומשקאות (מבוא)
  • תזונה, תברואה והיגיינה
  • תפריטים
  • רכש וקניינות
  • בטחון וגהות
  • הכשרת צוות
  • ניהול מערכות הזנה
  • הכנה למבחן מעשי ועיוני

*הלימודים מתקיימים בכיתות לימוד ובסדנאות מטבח המצוידות במיטב הציוד החדיש.

*במהלך הקורס יועבר ריענון הידע הקיים מקורסי טבחות סוג 1, 2 ו-3 ויתווספו תכנים הנדרשים עפ"י תכנית הלימודים של משרד התמ"ת.

 

הערות:
*302 שעות, 37 מפגשים, אחת לשבוע, בין השעות 08:00-15:00



*התכנים בעמוד זה מתעדכנים אחת לכמה חודשים
סגור