חלק מנושאי הלימוד:
-
ארגון העבודה
-
תכנון המטבח
-
ארגון וניהול עובדים
-
ביקורת מזון ומשקאות (מבוא)
-
תזונה, תברואה והיגיינה
-
תפריטים
-
רכש וקניינות
-
בטחון וגהות
-
הכשרת צוות
-
ניהול מערכות הזנה
-
הכנה למבחן מעשי ועיוני
*הלימודים מתקיימים בכיתות לימוד ובסדנאות מטבח המצוידות במיטב הציוד החדיש.
*במהלך הקורס יועבר ריענון הידע הקיים מקורסי טבחות סוג 1, 2 ו-3 ויתווספו תכנים הנדרשים עפ"י תכנית הלימודים של משרד התמ"ת.