לימודי בישול גורמה מעניקים לבוגרים את הכלים המקצועיים להשתלבות בעבודה במסעדות גורמה , הקמת עסק פרטי בתחום המזון והעמקת הידע הקיים .
השיעורים מועברים על פי שיטת ההוראה הייחודית לנו, המבוססת על הכנה של תפריט מלא (מנות: ראשונה, ביניים, עיקרית, קינוח) בכל שיעור ועל ידי כל תלמיד, תוך שימת דגש על תיבול מתאים, עיצוב המנה ותהליך העבודה הנכון במהלך סרוויס, בהדרכתו הצמודה של שף הקורס.
הקורס מחולק לעיוני , מעשי וסטאז' .
ערכת כלי עבודה וספרות מקצועית כלולים במחיר .