הקורס משלב עבודה עיונית חווייתית ומעשית
מבוא - מה זה עיצוב ואיך הוא מתבטא באירועים.
מושגי יסוד בעיצוב אירועים פרטים ועסקיים - הדומה והשונה.
הצורך בפאנג שואי בעיצוב בכלל ובעיצוב אירועים בפרט.
עולם הצבעים - חשיבות הצבע באירועים: העברת מסרים ובניית תדמית.
בניית קונספט עיצוב: למידת צרכי הלקוח ותרגומם בעיצוב + סיור ספקים.
תהליך העבודה: תכנון השטח, תרשים מפת מיקומים, חישוב כמויות ועליות.
שעור סטודיו: עיצוב אירוע פרטי ( כדוגמה לעיצוב אישי ) / עיצוב חופות - בניית מודול.
עיצוב אווירה: ז'אנרים בעיצוב אווירה, תפקיד התאורה, התפאורה הדוממת.
התפאורה האנושית והתפאורה הקולינארית ( קייטרינג ).
צורות מידות וסוגי מזנונים ושולחנות - השימוש בהם באירועים שונים.
עיצוב מזנונים ושולחנות תוך שימת דגש לקונספט העיצוב.
עיצוב אירועים עסקיים - בניית קונספט תוך שימת דגש לאופי העסק ו/או מטרת האירוע.
שזירת פרחים - סדנא.
מטרת הקורס:
הכרת שפת העיצוב באירועים פרטיים ועסקיים , התמחות בטרנדים חדשים בתחום עיצוב האירועים .