שלום,
אני לומד במכללה למנהל שנה א'. ניגשתי לדיני עונשין פעמיים [לאורך כל השנה התקשתי בקורס הזה]. במועד א' עברתי, אך הציון היה נמוך מאוד ופגע לי משמעותית בממוצע [שעומד על 89]. כעת ניגשתי למועד ב', והיה גרוע עוד יותר. לא הצלחתי לענות על כל המבחן, כי לא למדתי כראוי. אני בספק אם אקבל ציון עובר.
האם יש סיכוי שאצליח להשיג מועד ג'? אם לא, משמעות הדבר לעבור קורס מחדש בשנה הבאה, נכון? פניתי למשרד הדיקאן, אמרו שהם בחופשה. יש מוצא?
שלום רב.
לכל בי"ס מדיניות משלו לגבי מועדי ג.
בדר"כ, יש להצביע על סיבה טובה מאוד לתת מועד ג (חתונה, הריון, מילואים, אשפוז). אך לעיתים ניתן לקבל אישור חריג שלא מהטעמים הללו.
עליך לפנות למזכירות לתיאום פגישה עם הממונה על ענייני סטודנטים ואצלה תוכל להציג את הבעיה.
ולצערי, אכן, יש סיכוי שתיאלץ ללמוד את הקורס שוב בשנה הבאה.
בהצלחה
אין טעם לפנות ללשכת הדיקאן בנושא - לא בגלל שהם בחופשה אלא בגלל שפנייה מהסוג שלך יש להגיש אך ורק לממונה על ענייני סטודנטים.
רק הממונה יקבע אם יש איזושהיא סיבה שבגללה ניתן להיעתר לבקשתך - על פניו, אני לא רואה שהממונה יכול לאשר מועד ג' - שהוא מועד מיוחד שמאושר, כפי שציין ליאור, על פי הסעיפים המפורטים בתקנון הלימודים שבידיעון http://yedion.colman.ac.il/~colman/1law1/
פנייה לממונה נעשית דרך מזכירות הסטודנטים והמזכירות עובדת באופן סדיר.
קשה לכולם. כולם מפשלים. המבחנים כתובים ברמה כ"כ גבוהה שגם אם זאת הייתה עבודה להגשה בשלוש שבועות עם חומר פתוח אנשים היו נופלים. למזלך יש נרמול אולי גם פקטור. חכה לציון באופטימיות.