שלום,יש לי אפשרות ללמוד בין תחומי מכיוון שנמצאתי זכאי למלגה או ללמוד באוניברסיטת חיפה אליה גםהתקבלתי..
בגדול מבחינת יוקרה בשוק איזה תואר נחשב יותר עבור המעסיק הפוטנציאלי?
לדעתי מכיוון שהשוק עמוס לעייפה מעסיקים שמים דגש גם היכן התואר נילמד מכיון שישנו סינון מעמיק יותר באוניברסיטאות.
אני מודע לכך ששתי המוסדות הם טובים וראויים אך בגדול עבור אותו מסלול לימודים היכן מומלץ יותר ללמוגד
מצטער על העיכוב בתשובה.
אני לא הייתי חושב פעמיים והולך לאוניברסיטה.
אומנם אני לא למדתי בבינתחומי אבל לדעתי חוויית הלימודים שונה (בתור מי שעשה תואר ראשון במכללה ותואר שני באוניברסיטת ת"א) ועדיין בשוק רואים בבוגרי אוניברסיטה כבעלי כישורים ויכולות גבוהות יותר.
אין ספק שהבינתחומי הוא מקום מצוין ללמוד בו ובוגר של הבינתחומי שמשקיע כמו סטודנט באוניברסיטה ומפגין אותה רמה של רצינות, לא נופל מבוגר אוניברסיטה אבל היותך כבוגר אוניברסיטה עדיין מקנה לך יתרון בשוק התחרותי של היום במיוחד במשרדים הגדולים.
לגבי מלגה, אינני יודע אם זו מלגה מובטחת למשך 4 שנים והם לקחת בחשבון עלויות של נסיעות ומגורים ויש לחשוב על כך.
אני במקומך הייתי נוסע ליום שלם בכל אחד מהמקומות ומתרשם בעצמי כולל מנסה לדבר עם חבר'ה של שנה א' ואולי גם להיכנס לשיעור או שניים. בדר"כ אין עם זה בעיה ורשימת השיעורים מפורסמת.
בהצלחה רבה