ממבחר נושאי הלימוד:
• מבוא לעולם הגסטרונומיה.
• תורת חומרי הגלם.
• מושגים מקצועיים.
• תברואת מטבחים.
• טכנולוגיות בישול- שיטות בישול.
• שיטות חיתוך.
• מבנה התפריט ומרכיביו.
• ציוד ובטיחות.
• מנות ראשונות ומנות ביניים.
• לחמים ולחמניות.
• קינוחים קלאסים ומנות אחרונות.
• תבלינים ועשבי תיבול.
• ירקות וקטניות.
• בישול גורמה.
• עיצוב שולחנות ומזנונים.
• תוספות- אורז, פסטה, תפוח אדמה.
• עיצוב מנות ופרזנטציה.
• מרקים ורטבים.
• מטבחי עמים.
• יין ואלכוהול.
• מנות עיקריות: בקר, טלה, כבש, בעלי כנף, דגים, שרקוטורי.
• המטבח הקר: מאפים, טארטים, קישים וביצים.
• יזמות וניהול עסקי.
• ניהול כלכלי של מטבח.
• יסודות התמחור.
• תורת התפריט.