תכנית הלימודים כוללת:
-מבוא למלונאות ולתיירות
- איכות השירות
- אנגלית מלונאית
- יישומי מחשב
- תקשורת בינאישית
- הרצאות אורחים ומומחים
- משאבי אנוש והדרכת עובדים
- שיווק מלונאי
- תחזוקה (דיני עבודה ודיני עסקים)
- ארגון וניהול
- סיורים מקצועיים
- יזמות וניהול עסקי
- פרוייקט גמר
לימודי אגף מזון ומשקאות:
- מסעדנות
- אומנות הבישול
- תזונה ותורת החומרים
- תברואה
- תורת התפריט
- כשרות וחגי ישראל
- תורת המוזגות
- תורת היין
- ביקורת מזמ"ש
- ניהול והפקת אירועים
לימודי אגף חדרים:
- פקידות קבלה
- ניהול משק
- מודיעין והזמנות
- חשבונאות וקופאות
- מערכות לוגיסטיות ואחזקה
- בטחון ובטיחות
- טקסטיל ודטרגנטים