מטרת התכנית: הקניית ידע מקצועי בניהול משק והכשרה לתפקידי ניהול בדרגי ביניים ומעלה במוסדות ובארגונים כגון: בתי מלון, בתי אבות, פנימיות , מעונות, כפרי ילדים, מרכזי מסחר, בתי אירוח לסוגיהם, אכסניות וכד'.
**התמחות בתחום המשק לשירותי בריאות כגון: בתי חולים, מוסדות סיעודיים, מרכזים רפואיים מקצועיים, מרפאות פרא רפואיות ועוד.
בין נושאי הלימוד:
יסודות הניהול, הדרכת עובדים ופיתוח עבודת צוות, תקשורת בינאישית, דיני עבודה ,אירוח ושירות, תברואה והיגיינה (מניעת זיהומים ,העברת מחלות, שיטות חיטוי וכד'), טקסטיל ,ציוד וחומרי ניקוי , תחזוקה, טיפול בפסולת, בטיחות וביטחון, תדמית עסקית, עיצוב.