מטרת הקורס היא להקנות מיומנות בענף הטבחות לטפח בתלמיד את אומנות הבישול וכן להכשירו עיונית ומעשית כטבח בבית מלון , מסעדות ובתי הארחה.
בין נושאי הלימוד:
תורת האירוח, תזונה / תברואה, קונדיטאות, מסעדנות, תורת היין, צרפתית מקצועית, אנגלית, כשרות וחגי ישראל, מבוא למחשבים, עזרה ראשונה ובטיחות, תקשורת בינאישית, יזמות עסקית, סיורים מקצועיים, מבוא לעולם הגסטרונומיה, השימוש בחומרי מזון, ציוד ומיכשור, חיתוך ועיבוד ירקות ופירות, שיטות בישול, בקר עוף דגים, מנות ראשונות חמות וקרות, קישוט ועיצוב מזון ומזנונים, מבוא למלונאות ועוד.