קורס אומנות הבישול סוג 5- מסלול הסמכה לשפים
תנאי רישום:
-מי שעבד לפחות שנה לאחר קבלת תעודת סוג 4.
-מי שעבד לפחות שנתיים לאחר קבלת תעודת סוג 3.
-בעלי ותק מקצועי מוכח במשך 9 שנים, ללא תעודת מקצוע
תיאור התעודה:
תעודת סוג 5 של משרד התמ"ת
משך הלימודים:
26 מפגשים
זמני לימוד:
לימודי בוקר, יומיים בשבוע
תחומי לימוד:
נושאי לימוד נבחרים:
-
טרמינולוגיה מקצועית
-
ביקורת מזון ומשקאות
-
תכנון תפריטים
-
תורת הבישול
-
ניהול והנעת צוות
-
תברואת מזון
-
מגדנאות
-
יחסי עובד מעביד
-
תכנון מטבחים וציוד
-
תזונה ובישול בריא
-
חונכות והדרכה
הערות:
*הקורס כולל לימודים עיוניים בלבד.
*בסוף הקורס יתקיימו שני מבחנים עיוניים של משרד התמ"ת.
*מי שעובר את המבחנים של משרד התמ"ת בציון 70 לפחות, יהיה זכאי לגשת לועדת ההסמכה תואר "שף".