תכנית הלימודים כוללת את הנושאים:
-
מבנה חיטה
-
סוגי קמחים
-
מרכיבי הבצק השונים וחשיבותם
-
סוגים שונים של לחמים: לחם הונגרי, לחם איטלקי, לחם דגנים, פוקצ'ה, לחם אגוזים.
-
לחמניות, חלות, פיתות ועוד...
-
הכנת סוגי מחמצות שונים.
-
לחמניות ג'ינג'ר ולימון.
-
קעריות מרק מבצק לחם .(להגשת מרקים)
-
לחמניות קוקטייל המבורגר.
-
בגט בתוספת מחמצת.
-
לחמניות שוקולד.
-
לחמניות מקמח תירס - פולנטה
-
לחמניות לימון ובזיליקום.
-
לחם מקמח קינואה.
-
פוקצ'ות
-
לחם תפוחי עץ ואגוזים
-
לחם בריאות בתוספת חיטה מונבטת.
-
לחם פירות שטולן.
-
לחם חצילים וטחינה.
-
מבחר קליעות לחלות ולחמניות.
-
לחמניות סקונס.
-
לחמניות נענע וסילן.
-
לחם פומפינקל
*השעורים מתבססים על הדגמות של השף ותרגול מעשי. כל משתתף מערבב, לש, מרדד ואופה בעצמו. הלימודים מתקיימים בסדנא לימודית מצוידת היטב.
*דרישות לקבלת תעודה: השתתפות מלאה בכל השיעורים, מבחן עיוני + מעשי בציון 80 לפחות, מדים מקצועיים , כולל נעלי עבודה בטיחותיים.