נושאי לימוד נבחרים:
-
מהי בריאות טובה? מושגים , פילוסופיה, של הרפואה הטבעית.
-
פחמימות מלאות ופחמימות מזוקקות ( סוגים , מה מומלץ ולמה?)
-
חלבונים מן החי וחלבונים מן הצומח (סוגים, מה מומלץ ולמה?)
-
שומן רווי לעומת לא רווי (סוגים , דוגמאות,המלצות)
-
ויטמנים , מינרלים, אינזימים ( היכן נמצאים - יתרונות)
-
מאכלים מיוחדים (טופו ,מולסה ועוד...)
-
ממרחים לסלטים (מתכונים וטעימות).
-
דגנים וקטניות (מתכונים וטעימות)
-
עוגות ולחמים מדגנים מלאים ועוד טיפים לאפיה ביתית (מתכונים וטעימות)
-
מאכלי טופו ותחליפי חלב
-
הנבטת נבטים , פשטידות
-
מיצים,תפריט מאוזן , דיאטה.
-
המלצות לבעיות נפוצות (עצירות,כולסטרול,אנסטיאופרוזס)
-
אלרגיה במזון (גורמים סימפטומים, המלצות לטיפול טבעי)
-
דה טוקסיפיקציה - ניקוי מרעלים- המלצות לטיפול טבעי
-
הפלורה במעיים+פרוביויקה , המלצות לטיפול טבעי
-
קנדידה-בדיקות,המלצות לתזונה וטיפול טבעי
-
בעיות עיכול: עצירות ,שלשול, טחורים, מחלות מעיים
-
הרפיה+מדיטציה,דמיון מודרך , נשימה מודעת
-
קינסיולוגיה-בדיקה לאלרגיה (התנגדות שריר)
*הלימודים מתבססים על הרצאות , הכרת מיני מזונות , הדגמות, טעימות ושפע מתכונים.