מטרות הקורס:
הכשרת דרג ביניים ניהולי בענף האירוח והמלונאות
הקניית ידע מקצועי רב מתחום תפעול המלון על מנת למלא תפקידים ניהוליים מגוונים בכל המחלקות .
נושאי לימוד נבחרים:
מבוא לתיירות ולמלונאות, תקשורת מלונאית ובינאישית, איכות השירות, משאבי אנוש והדרכת עובדים, יזמות וניהול עסק,דיני עבודה ודיני עסקים, סדנת חיפוש עבודה והצגה עצמית.
ניהול אגף מזון ומשקאות: מסעדנות ומוזגות, תורת התפריט, כשרות, היגיינה ותברואה, טבחות עיונית ועבודה מעשית בסדנת מטבח.
ניהול אגף חדרים במלון: מערך ניהול מחלקת משק, מערך ניהול מחלקת קבלה, מערך מודיעין והזמנות, חשבונאות, מערכות לוגיסטיות ואחזקה, ביטחון ובטיחות, טקסטיל ודטרגנטים.
במהלך הקורס על התלמיד לכתוב פרויקט גמר בהנחיה ,שיוצג בסיום הקורס בפני ועדת הערכה.
הקורס כולל תקופת התמחות בת 15 שבועות.