מטרות הקורס:
הכנה למבחן עיוני ולמבחן מעשי - סוג 4 של משרד התמ"ת
רענון הידע הקיים מלימודי טבחות סוג 1, 2 ו 3 והוספת התכנים הנדרשים מתוכנית הלימודים של סוג 4 של משרד התמ"ת.
נושאי לימוד נבחרים:
בקורס ילמדו הנושאים הבאים: ניהול מערכות הזנה, רכש וקניינות, תכנון ופיקוח על הכנת תפריטים, ביקורת מזון ומשקאות, שיווק ומכירת אירועים, הכשרת צוות עובדים מקצועי, דיני עבודה, תקשורת בין אישית ועוד.
הקורס כולל תרגול מעשי בסדנאות עבודה.