מטרת הקורס:
להקנות לתלמיד ידע נרחב הנדרש להפקת אירוע ולניהולו התכליתי, על מנת שיוכל לעסוק בתחום הניהול וההפקה בחברות הפקה, בבתי מלון, חברות קייטרינג, אולמות אירועים וכעצמאים.
נושאי לימוד נבחרים:
סוגי קהל יעד, מקצועות ההפקה, יסודות השיווק והפרסום, מיומנויות ניהול, מחשבים, חשיבה יצירתית, יזמות עסקית, הפקת האירוע לשלביו ועוד. בקורס ישולבו סיורים מקצועיים, הדגמת מזנוני מזון, סדנאות יין ואלכוהול.
בסיום הלימודים יוגש פרויקט גמר.